20 september 2018

Stofvrij stofzuigen met InDust

Veel stof in huis of heb je een bedrijfspand waar heel veel stof te vinden is en wil je daar vanaf? Een gewone stofzuiger kan dan vaak niet meer helpen, omdat bepaalde soorten stof zeer hardnekkig zijn en alleen met een speciaal stofzuigersysteem moeten worden verwijderd. Met InDust ben je verzekerd van een stofvrij huis of pand en ben je dus snel van je stofprobleem af!

Wat is InDust?

InDust staat bekend om zijn industriële stofzuigers die de hoeveelheid stof kunnen verminderen. Wanneer je dus last hebt van veel stof kan een industriële stofzuiger hier een oplossing voor bieden. InDust biedt stofzuigerinstallaties voor diverse situaties, daarom kun je ook op de website terecht om het aanbod te bekijken. InDust levert alleen maar kwalitatief hoogwaardig apparatuur met bekende merken die bekend staan om het behalen van de gewenste resultaten. Met het apparatuur van InDust krijg je grip op stof en is je huis of bedrijf snel stofvrij.

 

Contact opnemen met InDust

Wanneer je contact opneemt met InDust of als je een bestelling plaatst kan er vrijblijvend een inventarisatie gemaakt worden. Hierbij worden vragen gesteld over de hoeveelheid stof die er in het pand is, het soort stof en eventuele specifieke wensen of eisen. Het is namelijk belangrijk om te weten om welke soort stof het gaat, omdat de speciale stofzuigers niet allemaal geschikt zijn voor dezelfde soort stof.

Service en onderhoud
De montage van het stofzuigersysteem kun je zelf doen, maar ook door een montagebedrijf of andere technische dienst. Wel staat InDust klaar met een servicedienst mochten er eventuele storingen plaatsvinden. Op deze manier ben je dus altijd verzekerd van hulp. Ook voor onderhoud kun je bij InDust terecht. De onderhoud die je systeem jaarlijks moet ondergaan wordt geregeld door het bedrijf.

Extra’s
Naast de stofzuigerinstallaties heeft InDust ook een groot aantal accessoires die je nodig kunt hebben om een compleet set te hebben. Zo hebben ze stofcontacten, allerlei accessoires als slangen, vloerborstels, filters, opvangzakken, koppelstukken, en afstofborstels. Je kunt hier dus terecht voor een compleet stofzuigsysteem, maar ook wanneer je alleen een los onderdeel wilt bestellen die je nodig hebt.

Designed by Maikel ©