19 september 2018

Kinderkamer

Wat heb jij een mooie Kinderkamer!

Dit is voor een kind altijd leuk om te horen. Wij als ouders kunnen hier aan mee dragen. Het is heerlijk om een kinderkamer in te richten. Even los gaan met leuke kleuren en accessoires. Jezelf ook weer even een kind voelen.

Het is altijd goed om het lekker huiselijk te maken, dekentjes, kussentjes. Maar hou het voor de kinderen wel simpel, het blijft tenslotte een kinderkamer. Voor de kinderen is het fijn om alles overzichtelijk te hebben. Zet daarom een grote kast neer voor alle spullen van het kind (speelgoed, kleren).

In een kinderkamer is een felle kleur op één muur erg leuk. Hou de andere muren een neutrale kleur anders word het erg druk. Op die neutrale muur kun je eventueel wel een muurschildering of sticker hebben. Ook is een klok, of een boekenplankje leuk. Het hoeft niet saai te worden maar je moet een beetje een balans houden!

Behang is de laatste tijd ook erg in, maar hou dan weer rekening met rust in de kamer. Vogels en bloemen zijn leuk voor een kind. Ook sterren zijn erg leuk, dit kan voor jongens en voor meisjes. Het moet immers wel voor een paar jaar leuk zijn.

 

Boekenhoekjes in een kinderkamer zijn ook heerlijk. Je kind kan zichzelf even terugtrekken in een fijn hoekje met kussens en dekens. Het pakt zelf een boek en kan daar even tot rust komen. Voor het naar bed gaan zal het ook leuk zijn voor het kind en het zal trots zijn op zijn hoekje.

Designed by Maikel ©