20 september 2018

Drie Muurstickers om je kinderkamer om te toveren

Bij het inrichten van een kinderkamer krijg je te maken met een heleboel keuzes. Verven, behang, decoratie, speelgoed, vloerkleed, meubels en een bed. Genoeg dingen om over na te denken. Wil jij je ruimte om toveren tot een echt kinderparadijs zonder al te hoge kosten? Dan zijn Muurstickers een erg goede optie.

Bij Muurstickerstunter vindt je goedkope muurstickers van hoge kwaliteit. De muurstickers zijn zonder problemen op te plakken en te verwijderen. De muren van je kinderkamer zullen dan ook nooit beschadigd raken.

Ter inspiratie hebben we onze drie favoriete muurstickers op een rijtje gezet.

Grote Boom met fotolijstjes Muursticker

 

Met deze prachtige grote boom met grote boom met fotolijstjes bedek je je hele muur. Met deze fotolijst boom muursticker vergeet je nooit meer je mooiste momenten. Ook leuk om je eigen fotolijstjes tegen de muursticker aan te hangen. Zo geef je een extra stijlvolle look mee!

Apen groeimeter

 

Groeimeters zijn nieuw en erg origineel voor op een kinderkamer. Met een groeimeter muursticker houdt je gemakkelijk de lengte van je kinderen bij. Opplakken en meten maar! Groeimeter muurstickers zijn ook erg leuk als cadeau.

Kinder wereldkaart

Laat je kinderen dromen over verre reizen. Een prachtige sticker met dieren passend bij elk continent. Erg leuk op een kinderkamer, school of een kinderdagverblijf.

 

Tot slot, zorg altijd dat je de muurstickers op schone en vlakke oppervlaktes plakt in je kinderkamer. Gebruik ook geen siliconen muurverf, hierdoor kunnen je stickers loslaten. Je zult jarenlang plezier beleven aan een muursticker. Ben je toe aan wat nieuws? Geen probleem, PVC muurstickers zijn gemakkelijk te verwijderen zonder dat de muren van je kinderkamer worden beschadigd.

Designed by Maikel ©